Redo för sommar, bad och vattensport

Nu äntligen är sommaren här, som vi har väntat. Förväntningarna har kanske varit högre än tidigare år då den förra sommaren präglades i st utsträckning av pandemin. Nu är det dags att träna och utsätta kroppen för bad och vattensport. Behöver du nya bekväma träningskläder för träning på landbacken kan du klicka dig vidare här. Där kommer du att hitta ett brett urval av träningskläder.

Härliga spännande vattensporter

Du behöver inte börja med Kite surfing eller något liknande, det är för de som är mycket vältränade och intresserade. Men visst kan du paddla på en surfingbräda. Det finns några olika varianter varav ingen är särskilt svår även om du får räkna med att bada lite oväntat då och då.

Vattenlekar kan vara nog så ansträngande

Du måste inte hitta den mest extrema vattensporten för att ha roligt och för att få motion. Samla några kompisar eller varför inte familjen om du har lite större barn och spela volleyboll eller något liknande i grunt vatten. Det kan vara nog så ansträngande men väldigt roligt och dessutom kostar det i stort sett ingenting. Tidigare var det mycket populärt att kasta frisbee till varandra i vattenbrynet, kanske något att ta upp igen.